Vision

Vores vision er, med omtanke, kvalitet og mod, at udvikle en ejendomsportefølje med respekt for ejendommen og de arkitektoniske rammer i en stil der holder, også når tiderne skifter.
Når det arkitektoniske og det funktionelle går hånd i hånd og der er særlig omhu i hele processen fra jord til bord, skabes der rammer for en æstetisk og sammenhængende helhed i vores ejendoms- og investeringsudvikling.

MISSION
Vi arbejder med et stort engagement og udviser stor respekt for den eksisterende arkitektur. Således går vi ikke på kompromis med vores vision om at bevare og forskønne de ejendomme, vi arbejder med. Fællesnævneren for vores ejendomme er, at de skal rumme et investeringspotentiale.

Historie

Ejendomsselskabet Emilienborg blev dannet i 1998 af Thorkil Kristensen, som varetager det overordnede ansvar for Emilienborgs forretningsområder. Thorkil Kristensen har altid været drevet af stor foretagsomhed og engagement og har en baggrund som professionel windsurfer. I syv år rejste han verden rundt og levede som fuldtidsudøver af sporten, idet han var en fast bestanddel af den internationale world cup (PWA World CUP). Efter sin sportslige karriere valgte han at gennemføre cand.oecon-uddannelsen fra Aarhus Universitet. Allerede under uddannelsen fattede Thorkil Kristensen interesse for ejendomme og begyndte i det små med at opkøbe mindre ejendomme i bl.a. Aarhus, Kjellerup, Randers og Vejle.

I 2002 købte han sin første ejendom i København, hvorefter han fik forstærket interesse for det Københavnske ejendomsmarked. Sidenhen har Emilienborg primært erhvervet ejendomme i København, hvor især det indre København med Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro og Østerbro er blevet tilføjet ejendomsporteføljen. I en kortere periode erhvervede Emilienborg desuden ejendomme i Berlin og Malmø. Kendetegnende for alle disse ejendomme har været, at hele processen med finansiering, idégenerering, udvikling og projektstyring af ejendomsprojekter er foregået internt hos Emilieborg.

Sideløbende har Emilienborg foretaget ejendomsinvesteringer med andre ejendomsaktører og passive investorer. De seneste projekter har været ejendomsudviklingsprojekter med opførelse af nye leje- eller ejerboliger, som er beliggende på Amager og i det indre København.

Emilienborg har til huse i ejendommen Emilienborg i hjertet af Aarhus med Aarhus Domkirke som nabo. Her har vi indrettet os i kreative kontormiljøer i ejendommen, der udlejes til en arkitekt, SoMe og fotovirksomheder. Vores kontor danner rammen om et lukrativt miljø i ejendommens gamle pakhus. Her arbejder vi i det daglige tæt sammen som et erfarent og professionelt team til håndtering af vores ejendomsadministration.